Cégünk vállalja különféle egyedi webes megoldás fejlesztését, legyen az akár egy teljesen egyszerű, de dinamikus weboldal, tartalomkezelő (CMS), webshop vagy nagy bonyolultságú összetett rendszer. Teljes körű ügyintézés minden webes megoldásunkhoz, ez jelenti a tárhely biztosítását, domain kezelést.


A cégek és a vállalkozások életében az informatikai rendszerek használata elengedhetetlen. Egyre több és több eszközt, platform rendszert, alkalmazást és kommunikációs csatornát használnak a munkafeladatok ellátására, vagyis valamilyen számítógépes rendszer biztosan részt vesz a munkafolyamatok során. Az egyre több és kifinomultabb támadások ellen nehéz megőrizni az informatikai biztonságot. Az elmúlt években rendszeresen kerülnek napvilágra hírek a különböző Cyber támadások sikerességéről vagy újabb sebezhetőség kihasználásáról.

Cégünk arra törekszik, hogy az informatikai rendszerek üzembiztos működése mellett gondoskodjon a megfelelő biztonság kialakításáról a végpont védelemtől a hálózatvédelmen át egészen az adatvédelemig.

MINDEZT SZAKÉRTŐ KOLLÉGÁINK TAPASZTALATAIRA ÉPÍTETT TUDÁSSAL ÉS AZ IT BIZTONSÁGI / STRATÉGIAI PARTNERINKKEL KÖZÖSEN DOLGOZVA BIZTOSÍTJUK ÜGYFELEINK SZÁMÁRA.