Vállalati védelem

F-Secure vállalati védelem

Két megoldás – határtalan lehetőségek

Az F-Secure termékeit a vállalatok igényei alapján alakította ki: a vírusvédelmi megoldások ugyanis hagyományos licenckulcsok formájában is megvásárolhatók, illetve a világon egyedülálló módon felhő alapú szolgáltatásként is megvásárolhatók.

NETASQ

A francia székhelyű NETASQ Európa legnagyobb tűzfalgyártó cége, amely számos katonai, állami és rendfenntartó ügyféllel, több mint 70.000 értékesítettkészülékkel és 750 minősített viszonteladó partnerrel büszkélkedhet.

Mailstore

A német deep invent által fejlesztett MailStore archiváló rendszer teljes körű, kulcsrakész, független labor által auditált programkóddal rendelkező és az EUajánlásoknak és érvényes jogszabályoknak maximálisan megfelelő megoldást jelent az elektronikus levelezés hosszú távú, villámgyorsan kereshető és rendszerezett tárolására.

Mailspect

Az MPP MX spamszűrő szolgáltatás teljes domainek szűrésére alkalmas, kulcsrakész levelezésbiztonsági megoldás, ami telepítés, beállítás és karbantartás nélkül minden levelezőrendszerben egyszerűen alkalmazható. A szűrés pontosságát vezető spamszűrők és vírusvédelmi megoldások együttesen biztosítják, köztük a piacvezető Cloudmark Authority levélszűrő hálózat.

Karbantartás
Rendszerkarbantartás

Informatikai rendszerek teljeskörű karbantartása.

Segítségnyújtás
3D Studio Max

Online távsegítségnyújtás, problémamegoldás.

Webfejlesztés
Developing

Honlapkészítés, webes karbantartás, internetes rendszerek kiépítése vállalti ügyfeleknek

Design
Design

Arculattervezés, 3d-s látványtervezés, kiadványszerkesztés, webdesign.

Szervíz

Asztali számítógépek, laptopok javítása, karbantartása.

LiveZilla Live Help