Desing

Grafikai tervezés

Látványos és felhasználó barát weboldalra van szüksége: cégünk segít  megtervezésében és  megvalósításában. A web design alapján a vásárlók, érdeklődők képet kapnak cégéről és befolyásolhatja, hogy Öntől vásárolnak, vagy Önnel kötnek üzletet. Fontos, hogy egy weboldal igényes, esztétikus legyen. Ez oda vonzza a látogatókat. Egy weboldalon  nélkülözhetetlen  a funkcionalitás  és felhasználóbarát környezet, így a látogatók és vásárlók könnyen eligazodnak honlapján.

Logótervezés

Az egyedi, ugyanakkor könnyen megjegyezhető logó sokszor önmagán is túlmutat. Az első benyomástól kezdve, az egyediségen át, a különlegességében rejlő erő lehet sikerének titka.

 

3D-s látványelemek

A látványos grafikai elemek feldobják, emlékezetessé teszik weboldalát. Arculata kialakításának kiváló látványelemeként szolgálhat, amely által tevékenységét illusztrálhatja vagy egyszerűen lenyűgözheti látogatóit, ügyfeleit.


Egyéb tervezési szolgáltatások

 

Mappa tervezés
Amennyiben cége szeretné rendezni portfolióját egy saját, egyedi tervezésű mappában, akkor erre most lehetősége van. Grafikus kollegáink rendelkezésére állnak e téren is. Saját ötleteivel együtt, vagy a már meg lévő céges arculatához igazítva készítjük el.  Ha nincs elképzelése az sem probléma, nyugodtan dőljön csak hátra, majd mi megalkotjuk a mai trendeknek megfelelő céges mappáját.

Céges mappa tervezés

Amennyiben cége szeretné rendezni portfolióját egy saját, egyedi tervezésű mappában, akkor erre most lehetősége van. Grafikus kollegáink rendelkezésére állnak e téren is. Saját ötleteivel együtt, vagy a már meg lévő céges arculatához igazítva készítjük el.  Ha nincs elképzelése az sem probléma, nyugodtan dőljön hátra, mi megalkotjuk a mai trendeknek megfelelő céges mappáját.

 

Plakát tervezés

Akár céges rendezvények, események vagy szórakoztató létesítmények plakátjait, szórólapjait is épp akkora oda figyeléssel tervezzünk meg, mint akár egy weboldalét.

 

 

Katalógus tervezés

 

Cége termékeinek bemutatására semmi sem szolgál jobban, mint egy katalógus. Több formában is megvalósítható: egy oldalas, összehajtható vagy akár lapozható.

 

Illusztráció

A megrendelő elképzelései által megálmodott képet grafikusaink a legjobb tudásaik alapján megalkotják. Célja legyen akár egy kiadvány grafikája, könyvborító vagy esetleg otthon a falunkat is díszíthetjük vele.  Bármely méretben megvalósítható, a kis A6-ostól a poszter méretekig. Ezek különböző módszerekkel készülhetnek, mint például vektorgrafikus, pixelgrafikus, illetve vegyes technikával is.

 

Arculattervezés

Abban az esetben, ha cége még nem rendelkezne saját, egyedi, ütős arculattal akkor jó helyen jár, mert nálunk nem csak a weboldalát szabjuk a cégére, hanem a névjegykártyáját, borítékát, levélpapírját és egyéb igényszerinti eszközeit.


Vissza
Karbantartás
Rendszerkarbantartás

Informatikai rendszerek teljeskörű karbantartása.

Segítségnyújtás
3D Studio Max

Online távsegítségnyújtás, problémamegoldás.

Webfejlesztés
Developing

Honlapkészítés, webes karbantartás, internetes rendszerek kiépítése vállalti ügyfeleknek

Design
Design

Arculattervezés, 3d-s látványtervezés, kiadványszerkesztés, webdesign.

Szervíz

Asztali számítógépek, laptopok javítása, karbantartása.

LiveZilla Live Help